Radio Zilverster 
 Nederlandse hits tot in de puntjes

Plaats een bericht in ons gastenboek

Wij zouden graag uw ervaring op onze website en natuurlijk u ervaring met onze willen peilen. Hiervoor vragen wij u om een bericht achter te laten in ons gastenboek. 

De berichten worden eerst door de beheerder van de site goed gekeurd voor ze worden geplaatst. 

Schrijf hier uw bericht.

Frans Theunisz
22-11-17 21:51:55
Ik ben trots op dat mijn nieuwe singel, Het Hola Liedje alarm schijf is bij jullie. Bedankt allemaal van dit geweldige station.
dj . ronnyboy en vrouwtje annelies meulenberg\elsbergen
22-11-17 15:15:37
best dj's en luisteraars ik wil mij bedanken bij jullie dat ik hier bij deze prachtzender mag draaien radio zilverster.hoop dat mij muziek in de smaak valt djw en de groetje uit schinnen (limburg ) jullie dj.ronnyboy en vrouwtje annelies
Webmaster Radio Zilverster
10-11-17 13:37:16
Hoi Robert. Jammer dat u het zo ziet. Wij proberen al onze luisteraars tevreden te houden en wij werken er hard aan om allerlei muziek ten gehore te brengen. Wij zullen ervoor streven dat er binnenkort weer meer oude meuk voorbij komt want oude meuk blijft leuk.
robert blauw
09-11-17 18:34:08
ik heb altijd met veel plezier naar jullie geluisterd.,maar jullie gaan knap radio continu en radio.­nl.­,achterna.­,terwel er zo veel meer mooie platen zijn.hier wordt niet meer geluisterd
Tiny. Jansen.
22-08-17 18:57:39
Radio Ziverster n Prachtzender,beleef er veel luister plezier aan ga vooral zo door en dat we de mooie plaatjes nog heel lang mogen horen groetjes Tiny Aan alle dj,s jullie zijn geweldig,.
Tonen: 5  10
e="robots" content="index,follow" />