Radio Zilverster 
 Nederlandse hits tot in de puntjes

Nederlandse Hits, Piraten Muziek & Schlager Hits

Bij Radio Zilverster zit u goed als u graag online luistert naar mooie piratenmuziek en de allernieuwste Nederlandse hits. Wij zijn een internet radio station dat bestaat uit verschillende piraten die allemaal ooit in de ether zijn begonnen. Allemaal hebben wij één doel, de mensen vermaken met de mooiste piratenmuziek, lekkere schlager hits en de aller beste Nederlandse hits van nu. 

Piraat zijn wordt tegenwoordig zwaar bestraft en via deze weg kunnen wij legaal via het internet kanaal de mensen blij maken met muziek in eigen taal. Al bestaat onze muziek database grotendeels uit piratenmuziek u hoort bij ons ook de mooiste schlager muziek, de beste golden oldies en zoals al gezegd, de beste Nederlandse hits van nu.

24 uur per dag online

Vraag een verzoek aan

Kom in onze Chatbox

Radio Zilverster - Nieuws

Webcams werken weer in Google Chrome.

De laatste tijd waren er enige conflicten met het gebruik van de webcams in google chrome. Dit kwam omdat er een update is geweest van de chat server en wij niet de vernieuwde link naar de chatroom hadden geplaatst op de website. Inmiddels werkt het weer maar u zult er wel even wat voor moeten doen. Hieronder beschrijven wij wat u kunt doen om uw webcam weer te gebruiken.

* Geschiedenis wissen in Google Chrome.

* Indien nodig Google Chrome instellen op beginwaarden. ( Dit doet u via de instellingen van Google Chrome.)

* Ga naar de chatroom en klik met de linker muis knop op de Flash Logo en daarna op Toestaan.

* Ga naar Selecteer een webcam. Als er geen type webcam word weergegeven, klik op het lege zwarte vlak.

* Klik op toestaan en onthouden.

* Klik ook rechts boven in beeld (onder de zoekbalk) op Toestaan. 

Vakantietijd. 

Zoals iedereen weet is het momenteel vakantietijd. Dit geld ook voor ons als dj's en iedereen begrijpt dat wij ook naast al onze dagelijkse werkzaamheden even willen genieten van de vrijheid. Hierdoor kan het gebeuren dat er af en toe in de komende vakantie weken sommige uitzendingen komen te vervallen. Na de vakantie zal alles weer via de normale programmering gaan.

Radio Zilverster - Shownieuws

Wilt u net als ons goedkoop streamen?

Goede kwaliteit en de meeste gigabite voor uw auto dj.

 

 

e="robots" content="index,follow" />