Radio Zilverster 
 Nederlandse hits tot in de puntjes

Nederlandse Hits, Piraten Muziek & Schlager Hits

Bij Radio Zilverster zit u goed als u graag online luistert naar mooie piratenmuziek en de allernieuwste Nederlandse hits. Wij zijn een internet radio station dat bestaat uit verschillende piraten die allemaal ooit in de ether zijn begonnen. Allemaal hebben wij één doel, de mensen vermaken met de mooiste piratenmuziek, lekkere schlager hits en de aller beste Nederlandse hits van nu. 

Piraat zijn wordt tegenwoordig zwaar bestraft en via deze weg kunnen wij legaal via het internet kanaal de mensen blij maken met muziek in eigen taal. Al bestaat onze muziek database grotendeels uit piratenmuziek u hoort bij ons ook de mooiste schlager muziek, de beste golden oldies en zoals al gezegd, de beste Nederlandse hits van nu.

24 uur per dag online

Vraag een verzoek aan

Kom in onze Chatbox

Radio Zilverster - Nieuws

De oude vertrouwde chat. 

Inmiddels zijn de hackers problemen bij Dj Fred opgelost. Na twee weken is hij van de blacklist verwijderd en kan hij weer gebruik maken van de oude en vertrouwde chat. Deze hebben wij dan ook per direct terug geplaatst en dat betekend dat u meteen de chat in kunt en in de chat zelf weer rechtstreeks muziek hebt.  


Dj Fred is gehacked.

Door een cyber aanval op de laptop van Dj Fred is die momenteel uitgeschakeld voor het gebruik van de chat. Diverse instanties en servers hebben zijn ip adres geblokt en op een zogenaamde blacklist geplaatst zodat hij geen toegang meer heeft tot de chat en diverse andere dingen op het internet. Wij hopen dat dit probleem zo snel mogelijk is verholpen. 


Radio Zilverster - Shownieuws

Wilt u net als ons goedkoop streamen?

Goede kwaliteit en de meeste gigabite voor uw auto dj.

 

 

e="robots" content="index,follow" />