Radio Zilverster 
24 uur per dag, 7 dagen per week, 365 dagen per jaar de beste hits van eigen bodem.
 

Nederlandse hits, Piratenmuziek & Schlager hits

Bij Radio Zilverster zit u goed als u graag online luistert naar mooie piratenmuziek en de allernieuwste Nederlandse hits. Wij zijn een internet radio station dat bestaat uit verschillende piraten die allemaal ooit in de ether zijn begonnen. Allemaal hebben wij één doel, de mensen vermaken met de mooiste piratenmuziek, lekkere schlager hits en de aller beste Nederlandse hits van nu. 

Piraat zijn wordt tegenwoordig zwaar bestraft en via deze weg kunnen wij legaal via het internet kanaal de mensen blij maken met muziek in eigen taal. Al bestaat onze muziek database grotendeels uit piratenmuziek u hoort bij ons ook de mooiste schlager muziek, de beste golden oldies en zoals al gezegd, de beste Nederlandse hits van nu.

Radio Zilverster - Shownieuws 

 Bron: TV Oranje

 Chatten bij Radio Zilverster is gezellig. Toch vragen wij het volgende.

Iedereen is welkom bij ons in de chat room en ons motto is dan ook altijd, hoe meer zielen hoe meer vreugd. Toch willen wij u als chatter buiten de vast gestelde regels om om een gunst vragen. Zou u zo vriendelijk willen zijn om niet met gast in te loggen maar juist een "nick" naam kiezen? dit is voor iedereen fijner en makkelijker. Wij kunnen ons voorstellen dat als mensen voor de eerste keer komen dan even snel als gast inloggen maar voor ons is dat zeer vervelend. Wij spreken graag mensen bij een naam aan. 

 Goedkoop goed en betaalbaar u song opnemen?

Alle artiesten hebben een studio nodig om zijn songs op te nemen voor ze kunnen worden gepubliceerd. Tegenwoordig is het vrij kostbaar om audio vast te laten leggen maar bij deze studio kunt u voor een geschikte prijs u songs op nemen. Verder leveren ze ook videoclips in HD formaat.

Klik hier en ga naar de website van G-Records.

 Worden u songs bij deze studio opgenomen bieden wij 100% uitzend garantie van uw product.

Stem op uw favoriete clip.

Iedere week zoeken wij drie nieuwe videoclips uit waarop u kunt stemmen. U bepaalt dan als luisteraar zelf welke van de drie de alarm schijf word van die week erop. De alarm schijf word elke dag in de non stop uitzendingen om de 2 uur gedraaid en is dus het nummer met de meeste airplay. Stemmen doet u aan de rechterkant van onze website op onze home pagina. 

1: Doenja - Ademloos.


2: Erik van Klinken - Voor altijd.


3: Henk Robbemond - Ik vraag u lieve heer.