Radio Zilverster 
 Nederlandse hits tot in de puntjes

Nederlandse Hits, Piraten Muziek & Schlager Hits

Bij Radio Zilverster zit u goed als u graag online luistert naar mooie piratenmuziek en de allernieuwste Nederlandse hits. Wij zijn een internet radio station dat bestaat uit verschillende piraten die allemaal ooit in de ether zijn begonnen. Allemaal hebben wij één doel, de mensen vermaken met de mooiste piratenmuziek, lekkere schlager hits en de aller beste Nederlandse hits van nu. 

Piraat zijn wordt tegenwoordig zwaar bestraft en via deze weg kunnen wij legaal via het internet kanaal de mensen blij maken met muziek in eigen taal. Al bestaat onze muziek database grotendeels uit piratenmuziek u hoort bij ons ook de mooiste schlager muziek, de beste golden oldies en zoals al gezegd, de beste Nederlandse hits van nu.

24 uur per dag online

Vraag een verzoek aan

Kom in onze Chatbox

Radio Zilverster - Nieuws

Radio Zilverster komt met een tweede stream & tweede website.

Zoals we al schreven komen wij met een tweede stream. Op deze stream hoort u in de Non Stop uren enkel en alleen maar oude piraten muziek. Ook zal er in deze Non Stop geen nieuwe muziek geplaatst worden want oude meuk blijft leuk. 

Inmiddels is er ook een tweede website gelanceerd voor de echte piraten liefhebbers onder ons. Vanaf nu kunt u als luisteraar kiezen, oude piraten muziek of lekker up te date blijven met de muziek van nu. 

De website is hier te vinden. Wij wensen u fijne dagen en veel luister plezier.   

De tweede stream wordt mede mogelijk gemaakt door :  www.streamdiensten.nl

Goedkoop streamen in goede kwaliteit en ook nog een betaalbaar doe je bij hier.   

Radio Zilverster - Shownieuws

Wilt u net als ons goedkoop streamen?

Goede kwaliteit en de meeste gigabite voor uw auto dj.

 

 

e="robots" content="index,follow" />