Radio Zilverster 
 Nederlandse hits tot in de puntjes

Radio Zilverster - Programma overzicht.

Iedere Maandagavond kunt u luisteren naar Dj Carlo.

De nieuwe aanwinst van Radio Zilverster is Dj Carlo. Hij draait iedere maandagavond op onze stream vanuit het mooie Limburg. Luister ook gezellig mee naar deze Dj en kom ons vergezellen in ons kletshuis.

Iedere Dinsdagavond vanaf 19:00 uur kunt u luisteren naar Vj Wilma. 

Houd u van mooie Schlagers afgewisseld met heerlijke Hollandstalige hits? Dan moet u zeker luisteren naar deze Vj. Zij is een groot fan van Duitstalige muziek van de Amigo's tot de Die Flippers het komt allemaal voorbij. Ook de Nederlandstalige hits komen vollop voorbij. 


Iedere Woensdagdagavond vanaf 19:00 uur Dj Platenbaas en Piratenoma 

Zoals hij zelf zegt, een heerlijke Hollandse avond. Samen met de enige echte piratenoma zenden zij heerlijke muziek uit wat zeker het luisteren waard is. Kom erbij en geniet mee met de klanken.  

Iedere Donderdagmorgen vanaf 09:00 uur Dj Huub.

Lekkere muziek vanuit de studio in Maastricht. Deze dj's brengt de heerlijkste hits op de vroege ochtend. Voor de vroege vogels bent u van harte welkom als luisteraar en natuurlijk is dan ook onze chatroom voor u geopend. Kom erbij en luister gezellig mee naar de klanken van Dj Huub 

Iedere Donderdagavond van 19:00 uur luistert u naar: Dj Guido

Een nieuwe aanwinst voor Radio Zilverster is, Dj Guido. Hij neemt de plaats in van Dj Alex die helaas ivm werkzaamheden niet meer kan draaien. Dj Guido zend heerlijke muziek uit voor jong en oud dus absoluut een aanrader om naar te luisteren. 

Iedere Vrijdagavond vanaf 19:00 uur kunt u luisteren naar VJ Issy. 

Nieuw bij Radio Zilverster is Vj Issy. Zij heeft de zware taak gekregen om die gekke Fred te vervangen op de Vrijdagavond. Deze Vj zal een prachtig programma neer gaan zetten en alle luisteraars happy zal maken met haar muziek keus.  

Luister gezellig mee naar VJ Issy op de Vrijdagavond en laat uw weekend heerlijk beginnen. 

 Iedere Zaterdagavond vanaf 19:00 uur kunt u luisteren naar Dj Appie.

De echte piraten liefhebber is zeker aanwezig bij deze Dj. Hij draait de oude klappers nog echt van vinyl. Iedere week gaat hij op zoek naar nieuwe single's en iedere zaterdag heeft hij weer een verrassende uitzending. Samen met zijn accordeon maakt deze Dj altijd groot feest.

Iedere Zondagmiddag vanaf 12:00 uur kunt u luisteren naar Dj Geert. 

Vanuit Bemmel, ergens in Nederland klinken de mooie klanken op de zondag middag. Lekkere allround muziek van Dj Geert samen met zijn lady, Silvie en natuurlijk heel veel gezelligheid met deze dj in onze chatbox.

 

Iedere Zondagavond van 18:00 uur tot 22:00 uur luistert u naar Dj Ron

Dj Ronnyboy uit Schinnen (Limburg)  komt ons team versterken op de zondagavond. Muziek met power zo noemt hij het zelf en hij hoopt natuurlijk op evenveel credits als alle andere dj's.

e="robots" content="index,follow" />